Saturday, 12 April 2014

AIRTRACKER JTX JIMAT MINYAK!!


JIMAT MINYAK, JIMAT DUIT!!!



>>JTX AIRTRACKER - 1000 SET SOLD OUT BEBERAPA JAM SHJ!!!<<

(( Produk Baru ~ dilancarkan 30 Mac 2014))

Fungsi JTX Airtracker:
šŸ”¹Meningkatkan prestasi enjin
šŸ”¹Mengurangkan enapan karbon di dalam enjin
šŸ”¹Menjimatkan penggunaan bahan api melalui peningkatan nisbah pembakaran bahan api
šŸ”¹Enjin yang lebih senyap
šŸ”¹Anti kepanasan enjin
šŸ”¹Memanjangkan jangka hayat enjin
šŸ”¹Mengurangkan pelepasan karbon monoksida dari ekzos



Senang cerita, paling penting >> ia menjimatkan minyak dan RM kita! Macam mana? Biasanya pembakaran bahan api (minyak) tidak lengkap (+-70% shj di bakar, selainnya +-30% terlepas di udara).. So JTX Airtracker ni akan menghaluskan molekul2 udara yang masuk di salur angin dan melengkapkan pembakaran minyak) >> yang keluar di ekzos adalah titisan2 air (bukti pembakaran lengkap hampir 100%)

Fact: Memegang ekzos setelah menghidupkan enjin selama 2-3 jam akan menyebabkan tangan si pemegang terbakar peringkat ke-3 (3rd degree burn)...dengan memasang airtracker....

Itu pasal lah >> DAH 4 JAM ON ENJIN, EKZOS MASIH SEJUUKK!! 
boleh dipegang!!!


Ni kiraan contoh jika kita tuang minyak RM20/hari
70% dibakar
30% terlepas ke udara => karbon monoksida (tidak terbakar)
Kalau RM20/hari >>> 30% = ± RM6
→ RM6 x 365 hari x 2 thn = RM4380

Ya!! RM4380 itu adalah satu pembaziran RM kita dan sangat merbahaya kepada manusia dan alam sekitar ( 'asap beracun') & kita boleh HALANG ia dari 'BOCOR' dengan penggunaan JTX Airtracker (tahan 2 tahun)


A study by Dr Shanmugam MRSC(UK), DRA (Env Mngt)



Bagaimana airtracker berfungsi?



Installation done!!!!!
Semudah ABC!!
Audi A4 1.8T 

~ Kereta Presiden CAT - Cikgu Apit


 "Ya Allah....jimatnya...
Kesan teknologi sinaran Dhuha...


Install AirtrackerJTX -Isi penuh-Jalan-selepas 179.9km-isi penuh semula

Guess what???!!!!

Hanya rm36.50 untuk distance 179.9km.

Perghhhhhh!!!!!!

Tak nak guna jgk???!!! Tak nak jimat jgk???!!!
Cikgu Apit dah bgtau okkay...."

~ Cikgu Apit


 "Ini bkn gosip lg...baru launch 30Mac lpas....
Selepas press conference, terus je Cikgu apit guna...


NAH!!!!!! Terbukti kini....penjimatan hampir 25%!!!!

Sebelum ini...jika half tank....perjalanan maksimum sejauh 300km.

Kini...dgn AirtrackerJTX....perjalanan sejauh 371km....hanya rm63.00

Apa tunggu lagi....dptkan brg hot ini...!!"

~ Cikgu Apit



WM ~ Harga 1 set hanya RM296
EM ~ Harga 1 set hanya RM299


ENJIN 1600cc ke bawah 1 set
ENJIN 1600cc ke atas 2 set

JOM Jadi Pengguna dan ahli masyarakat yang bijak... 
Dapatkan JTX Airtracker dari saya dengan harga istimewa! 



 SAPE X NAK BILA JIMAT KANNN!!!

Promosi Airtracker meletops!!!

Satu...jimat minyak!!!
Dua...jimat duit!!!!
Manyak jimat wooo...hihihi...
Untungla yg rebut peluang!!! 

Sape belum tau???
PM OK!! 
Best price for first 5!! 


Sms 019 5452006 atau 
inbox facebook: Bio Ever Siti Fathimah
atau hubungi konsultan Smart Tycoon anda
utk maklumat lanjut!

PASTI JIMAT DENGAN AIRTRACKER JTX!!

No comments:

Post a Comment