Wednesday, 5 November 2014

BANJIR STOK BIO SELEZA!!


BIO SELEZA


Teman sejati wanita bijak masa kini dah tiba....
Yang dah bayar kompem dapat....
Yang baru nak order kena bertindak cepat..
Fast selling pads & pantilners..!!!



Dan lagi!!!!



KENAPA BIO SELEZA JADI REBUTAN???

✿✿✿ TUALA WANITA...JANGAN AMBIL MUDAH!! ✿✿✿


Tahukah anda bahawa kebanyakan pad atau tuala wanita di pasaran mengandungi DIOXIN yang merbahaya dan boleh mengancam NYAWA ANDA pada jangka panjang???

DIOXIN akan meresap dalam badan melalui vagina...dan seterusnya memberikan pelbagai tindakbalas negatif terutamanya kepada kesuburan rahim wanita....


Aturan kitaran haid akan terganggu & banyak lagi kesan sampingan yg lain....
♀ Jangkitan faraj
♀ Ruam
♀ Genital warts (Ketuat)
♀ Discharge berlendir / berbau
♀ Darah beku
♀ Endometriosis
♀ Senggugut
♀ Kekuningan
♀ Keputihan
♀ Kitaran haid tidak menentu
♀ Sakit belakang ketika haid
♀ Kegatalan faraj

Apa yg dialami oleh anak buah En Anuar, Pn Lynn, berumur 49 tahun ni adalah salah satu kesan jangka masa panjang penggunaan tuala wanita dari bahan buangan....
Syukur dengan asbab BIO SELEZA & pastinya dengan izin Allah...
Beliau tak perlu operate lagi!!
Darah beku keluar & doktor pun turut mengesahkan beliau bebas dari masalah ketumbuhan dalam rahim....
TQ Allah!


JOM DAPATKAN SEGERA SATU-SATUNYA PAD BERENERGY & BERKUALITI TINGGI!!!

♫ TANPA BAU ( WANGI ATAU HERBA) 
♫ MEMBASMI KUMAN (ION NEGATIF & ELEMEN PERAK)
♫ KERING SEPANJANG HARI!! (BAHAN PENYERAP SPECIAL)
♫ SELAMAT (TIADA BAHAN PEMUTIH)
♫ BAHAN BERKUALITI TINGGI (KAPAS TERBAIK)


  SUAMI SUKA ISTERI BAHAGIA  

BELUM CUBA???
DAPATKAN SEGERA!!

DAH CUBA??
DAPATKAN TERUS SET OFFER UTK JIMAT BERGANDA!!!

FREE CONSULTATION
STOK TERHAD SATU MALAYSIA!!

JOM DAPATKAN BIO SELEZA SEKARANG!!!
AGEN DIPERLUKAN!!!

Sms 019 5452006 atau 
inbox facebook: Bio Ever Siti Fathimah
atau hubungi konsultan Smart Tycoon anda
utk maklumat lanjut!

Thursday, 17 July 2014

BIO SELEZA ~ PAD BERKUALITI!


BIO SELEZA!!!

AWAS!! PERIKSA SEBELUM GUNA!!! 
BERKUALITIKAH???


Tahukah anda???

》75% wanita mengalami gatal-gatal dan kesakitan ketika mengalami haid disebabkan oleh tuala wanita yang tidak tembus udara dan sekaligus menambahkan kelembapan pada organ reproduksi wanita. 

Organ terbesar manusia adalah kulit dan dengan kenipisan 0.1 inci, menjadikannya mudah untuk ditembus oleh toksin dan menjadikannya sangat telap.

Keadaan telap dan mudah tembus ini adalah sangat tinggi di sekitar organ reproduksi wanita, dan menjadi semakin telap dan mudah tembus di bahagian dalam organ itu sendiri. Apa sahaja yang terkena pada bahagian ini akan disalurkan terus ke dalam peredaran darah.

》》Tuala wanita konvensional dihasilkan dengan menggunakan campuran synthetic rayon dan kapas kerana campuran ini lebih murah dan mudah daripada penghasilan kapas itu sendiri dan mempunyai kadar resapan yang lebih tinggi.

Rayon adalah serat selulosa (cellulose fibre) yang diperbuat daripada pulpa kayu (wood pulp). Dan berdasarkan kajian, didapati sekeping tuala wanita mempunyai kandungan sehingga 4 keping bag plastik! Bayangkan pencemaran yang terjadi kepada alam sekitar turut terjadi kepada badan wanita. [Sumber : Naturally Savvy]

》》 Proses 'chlorine bleaching' yang dijalankan ke atas tuala wanita menyebabkan terhasilkan dioxin dan lain-lain by-products. Dioxin adalah 120X lebih toksik berbanding Cyanide dan 900X lebih toksik berbanding Arsenic.

》》Tuala wanita bukan produk yang telah disterilkan. Melalui kajian yang dijalankan oleh Consumer Association of Penang (CAP), terdapat lebih daripada 11,000 kiraan bakteria pada jenama tuala wanita yang terkenal dan kerap digunakan oleh wanita Malaysia . Jumlah ini adalah 10 kali ganda melebihi International Standard [Sumber]

KINI KITA PUNYA PILIHAN LEBIH BAIK!!!
BIO SELEZA DENGAN KUALITI KAPAS TERBAIK...
PENGUDARAAN YANG BAGUS...
KADAR SERAPAN YANG TINGGI...
DAN PASTINYA BERBEZA DENGAN TEKNOLOGI BIO VELOCITY!!!
JOM BERTUKAR SEKARANG!


Terbaru!!

Pijat ditemui dalam pad di pasaran!!
Periksa sebelum guna!!




























JOM DAPATKAN BIO SELEZA SEKARANG!!!
AGEN DIPERLUKAN!!!


Sms 019 5452006 atau 
inbox facebook: Bio Ever Siti Fathimah
atau hubungi konsultan Smart Tycoon anda
utk maklumat lanjut!

Saturday, 12 April 2014

AIRTRACKER JTX JIMAT MINYAK!!


JIMAT MINYAK, JIMAT DUIT!!!



>>JTX AIRTRACKER - 1000 SET SOLD OUT BEBERAPA JAM SHJ!!!<<

(( Produk Baru ~ dilancarkan 30 Mac 2014))

Fungsi JTX Airtracker:
šŸ”¹Meningkatkan prestasi enjin
šŸ”¹Mengurangkan enapan karbon di dalam enjin
šŸ”¹Menjimatkan penggunaan bahan api melalui peningkatan nisbah pembakaran bahan api
šŸ”¹Enjin yang lebih senyap
šŸ”¹Anti kepanasan enjin
šŸ”¹Memanjangkan jangka hayat enjin
šŸ”¹Mengurangkan pelepasan karbon monoksida dari ekzos



Senang cerita, paling penting >> ia menjimatkan minyak dan RM kita! Macam mana? Biasanya pembakaran bahan api (minyak) tidak lengkap (+-70% shj di bakar, selainnya +-30% terlepas di udara).. So JTX Airtracker ni akan menghaluskan molekul2 udara yang masuk di salur angin dan melengkapkan pembakaran minyak) >> yang keluar di ekzos adalah titisan2 air (bukti pembakaran lengkap hampir 100%)

Fact: Memegang ekzos setelah menghidupkan enjin selama 2-3 jam akan menyebabkan tangan si pemegang terbakar peringkat ke-3 (3rd degree burn)...dengan memasang airtracker....

Itu pasal lah >> DAH 4 JAM ON ENJIN, EKZOS MASIH SEJUUKK!! 
boleh dipegang!!!


Ni kiraan contoh jika kita tuang minyak RM20/hari
70% dibakar
30% terlepas ke udara => karbon monoksida (tidak terbakar)
Kalau RM20/hari >>> 30% = ± RM6
→ RM6 x 365 hari x 2 thn = RM4380

Ya!! RM4380 itu adalah satu pembaziran RM kita dan sangat merbahaya kepada manusia dan alam sekitar ( 'asap beracun') & kita boleh HALANG ia dari 'BOCOR' dengan penggunaan JTX Airtracker (tahan 2 tahun)


A study by Dr Shanmugam MRSC(UK), DRA (Env Mngt)



Bagaimana airtracker berfungsi?



Installation done!!!!!
Semudah ABC!!
Audi A4 1.8T 

~ Kereta Presiden CAT - Cikgu Apit


 "Ya Allah....jimatnya...
Kesan teknologi sinaran Dhuha...


Install AirtrackerJTX -Isi penuh-Jalan-selepas 179.9km-isi penuh semula

Guess what???!!!!

Hanya rm36.50 untuk distance 179.9km.

Perghhhhhh!!!!!!

Tak nak guna jgk???!!! Tak nak jimat jgk???!!!
Cikgu Apit dah bgtau okkay...."

~ Cikgu Apit


 "Ini bkn gosip lg...baru launch 30Mac lpas....
Selepas press conference, terus je Cikgu apit guna...


NAH!!!!!! Terbukti kini....penjimatan hampir 25%!!!!

Sebelum ini...jika half tank....perjalanan maksimum sejauh 300km.

Kini...dgn AirtrackerJTX....perjalanan sejauh 371km....hanya rm63.00

Apa tunggu lagi....dptkan brg hot ini...!!"

~ Cikgu Apit



WM ~ Harga 1 set hanya RM296
EM ~ Harga 1 set hanya RM299


ENJIN 1600cc ke bawah 1 set
ENJIN 1600cc ke atas 2 set

JOM Jadi Pengguna dan ahli masyarakat yang bijak... 
Dapatkan JTX Airtracker dari saya dengan harga istimewa! 



 SAPE X NAK BILA JIMAT KANNN!!!

Promosi Airtracker meletops!!!

Satu...jimat minyak!!!
Dua...jimat duit!!!!
Manyak jimat wooo...hihihi...
Untungla yg rebut peluang!!! 

Sape belum tau???
PM OK!! 
Best price for first 5!! 


Sms 019 5452006 atau 
inbox facebook: Bio Ever Siti Fathimah
atau hubungi konsultan Smart Tycoon anda
utk maklumat lanjut!

PASTI JIMAT DENGAN AIRTRACKER JTX!!

Friday, 17 January 2014

MINDA MAGNET REZEKI


Mudahnya menjemput rezeki...

Indahnya hidup berTuhan..
.
@ SEMINAR MINDA MAGNET REZEKI 



KOTA KINABALU mengaum di page Sabtu!!

Harimau dalam diri mula dikejutkan dari tidur lenanya...

Syabas kepada yang hadir!!
Moga rezeki ilmu melekat-lekat...

Via MMR KK
Tenangnya Hidup BerTuhan


>> TESTIMONI MMR 
~TERPAKSA DAPAT TANPA BERSAING <<

Ada yang tengah nak beli rumah ke??
Atau nak tambah pape aset??

Haaa....x payah susah2 fikir...
Ada cara dengan bertenang seketika & fokus sambil berusaha!
Cara yg sangat mudah & praktikal!!

Sharing dari Puan Ziella yg berjaya menambah koleksi rumah lelong beliau tanpa perlu bersaing dgn pembida lain dan dapat beli pada harga asal selepas menggunakan teknik MMR ...

Puan Ziella hadir ke seminar MMR di JB pada 3 Jan lepas bersama suami beliau...


Alhamdulillah..
Seglanya dgn izin Allah ...
Serap ilmu & terus amalkan!

Semoga lebih ramai lagi dapat menghadirkan diri ke Seminar Minda Magnet Rezeki...
@ KL 8 Feb - Penang 8 Mac - JB 21 Mac 

Projek STG
Terpaksa Jadi Magnet Rezeki
Terpaksa Kaya & Berjaya
TQ Allah 

JOM BOOK TEMPAT SEKARANG!!

TEMPAT AMAT TERHAD!!


Sms 019 5452006 atau 
inbox facebook: Bio Ever Siti Fathimah
atau hubungi konsultan Smart Tycoon anda
utk maklumat lanjut!

Terima kasih Ya Allah...

Mudahnya menjemput rezeki...


Saturday, 4 January 2014

JUAL BISNES VS JUAL PRODUK


>>JUAL BISNES vs JUAL PRODUK<<


MANA SATU YANG UNTUNG???

APA KATA MENTOR SAYA???

JOM BACA SAMPAI HABISSS 



"Bismillah...

Cikgu Apit mulakan entri ni dgn kisah Cikgu Apit sekitar awal 2007, yg mana Cik Apit mula menjinakkan diri dlm bisnes sementara menunggu posting mengajar di sekolah...(ms kat U dl pun dah berbisnes tp mcm x best nak jadikan contoh hehe)

So, Cikgu Apit terlibat dgn bisnes jual kopi....mmg best dan sgt laku kopi red guara ni keluaran syarikat D*L. sagt bagus untuk minuman kesihatan. Jadi, dipendekkan cerita, Cikgu Apit pun jual jual dan jual dgn mengagumi pengasas produk ini yg kaya raya. dgn harapan menjadi kaya raya juga sama sepertinya...Rasanya banyak jugak jual bulan pertama sbb stok mmg tak cukup(pakar leleh kan...) dan disebabkan Cikgu Apit excited ms tu...tanpa memahami bagaimana kiraan pulangan, Cikgu Apit terima cek bonus pertama berjumlah rm12.60. Nak senyum pun x boleh, nak sedih pun x sampai hati. So, bila dilihat, nampaknya mmg x boleh nak bertahan lama sbb pulangan sgt sedikit dan ketika itu Cikgu Apit mmg blom ada ilmu yg cukup dan tak faham ttg SISTEM bisnes. Inilah kisah men'JUAL'kan produk org lain. hanya untung runcit dan sampai masa kita give up.

Dalam ms yg sama Cikgu Apit dpt info ttg cara bagaimana pula kedai sebaneka 24jam 7.** semakin lama semakin bnyak beroperasi...sampai di taman2 pun ada. Kebetulan Cik Mun pernah berjumpa dgn owner 2 buah 7.**. Sempat menginterview bagaimana kita nak bukak francais 7.**.

Ini merupakan contoh Jual BISNES...yg mana SISTEM dijual kepada yg mampu kemudian RUN BISNES tersebut. Kalau untung...untunglah...kalau rugi...'bungkus'

Apa yg diperlukan??? Untuk SISTEM ini, owner perlu sediakan rm150K sebagai duit cagaran(yg mmg takkan dipulangkan). Kemudian, diberi loan rm250K untuk RUN 1 kedai....lebih kurang rm7000 sebulan kene bayar.....setiap bulan sales rm7001...rm1 itu dikira untung...ini belum termasuk gaji pekerja dan bil2 lain.
SISTEM semua lengkap dan bila kene dgn cara marketing...insya Allah boleh gain puluh ribu sales setiap bulan dan untung berganda2....
Isunya, semua org mampukan nak ON SISTEM bernilai rm150k ini???

Jelas menunjukkan JUAL BISNES lebih menguntungkan dan boleh kayakan ramai org. Tetapi ramai yg tak mampu nak mulakan BISNES bermodal besar.

Nama2 besar seperti McDonald, KFC, Pizza Hut, Starbuck Coffee dan yg sewaktu dgnnya....mereka JUAL BISNES mereka...dan INVESTOR akan semakin kaya mereka mempunyai PASSIVE INCOME.

Apa jadi dgn org yg sama level mcm Cikgu Apit, modal besar takde tp minat nak berniaga....tp takde BISNES nak jual kat org lain. 

Jawapannya, kita cari bisnes yg tersedia dgn produk pun disediakan tambahan dgn SISTEM BISNES OWNER yg murah...

Awal 2011, SISTEM atau Projek STG diperkenalkan.

Dengan asas modal yg kecil, STG memperkenalkan Projek STG yg berasaskan jualan produk dan SISTEM JUAL BISNES. Konsultant terus menjadi BISNES OWNER dan membina empayar bisnes masing2 dgn sumber INCOME drp BONUS dan Insentif.

Alhamdulillah....Cikgu Apit sendiri ke arah Financially Free dgn SISTEM ini. Sebab utama, kita RUN BISNES kita bersama biz partner dan KITA KAYA APABILA KITA KAYAKAN BIZ PARTNER.

Murah dan Lengkap dgn Ilmu Minda dan Marketing Online. 

Harap, rakan2 jelas dgn perbandingan ini. Sangat jelas, JUAL PRODUK shj pun boleh tapi jadi JURUJUAL.(takut2 lama2 penat)

JUAL BISNES( maksudnya bisnes ada produk dan SISTEM yg menguntungkan) bakal melahirkan ramai USAHAWAN.

Wassalam."


ATAS SEBAB YG SAMA, 
SAYA MASIH BERSAMA STG!

MENTOR, ILMU & SISTEM YG BEST!!!


ALHAMDULILLAH...

Projek STG
Terpaksa Ada Mentor, Ilmu & Sistem
Terpaksa Kaya & Berjaya
TQ Allah


JOM BERJAYA BERSAMA STG!

UTK INFO PROJEK STG...



Sms 019 5452006 atau 
inbox facebook: Bio Ever Siti Fathimah
atau hubungi konsultan Smart Tycoon anda
utk maklumat lanjut!



NAK BERJAYA MESTI ADA......
MENTOR, ILMU & SISTEM!!!

Saturday, 28 December 2013

MUDAH HILANG INGATAN JIKA PERUT BUNCIT!!!


SLIM??? 
PERUT BUNCIT???
MUDAH HILANG INGATAN!!!??


12 Oktober 2013 - Berita Harian

Chicago: Orang yang berperut buncit mempunyai kemungkinan tiga kali ganda untuk hilang ingatan dan nyanyuk apabila tua, menurut kajian. 

Saintis mendapati, orang yang ada banyak lemak pada perut mempunyai kadar protein lebih rendah, yang turut menentukan sejauh mana hati dapat memproses lemak. 
Unsur dipanggil PPARalpha mengawal pemprosesan lemak dalam hati, selain berada dalam pusat ingatan otak - hippocampus – serta mengawal deria ingatan dan keupayaan belajar. 


Apabila seseorang itu mempunyai berat berlebihan, mereka mula kehilangan PPARalpha di bahagian hati dan seterusnya di seluruh anggota tubuh, termasuk otak. 

Dalam satu kerjasama dengan Institut Kesihatan Kebangsaan, saintis saraf di Universiti Medical Centre, di sini, percaya penemuan mereka akan membawa kepada ubat membantu mempertingkat keupayaan belayar dan daya ingatan golongan nyanyuk. 

Dr Kalipada Pahan dari pusat perubatan Universiti Rush berkata: “Kita perlu untuk memahami lebih mendalam bagaimana lemak mempengaruhi daya ingatan dan keupayaan belajar untuk membangunkan cara melindungi ingatan dan keupayaan belajar.” 


JOM SINGKIRKAN LEMAK!!
KEMPISKAN PERUT!!
JAGA FUNGSI OTAK!!!




Kini bahan semulajadi jadi pilihan!!
Di pack utk pengambilan lebih MUDAH, CEPAT & BERKESAN!!!




KENAPA GARLIC SANGAT BEST???

Jom tengok...

1- Mengelakkan pertumbuhan sel kanser
2- Melambatkan proses penuaan
3- Menurunkan kadar kolesterol
4- Meredakan stress
5- Menghilangkan tekanan darah tinggi
6- Meningkatkan insulin darah bagi pengidap Diabetes

Ni jer.....tak la hebat sangat...
Sape kata..???..ADA LAGI LAAAA....

7- Melumpuhkan radikal bebas yg menganggu sistem
kekebalan tubuh
8- Penawar racun yang melindungi tubuh dari pelbagai penyakit
9- Menjaga stamina tubuh & meningkatkan metabolisme
10- Merawat gastrik dan angin
11- Merawat asma, batuk, selsema
12- Mengatasi & melegakan senggugut
13- Mengubati luka
14- Mengandungi vitamin A,B,C
15- Mengandungi pottasium dan kalsium
16- Mengurangkan risiko strok

Huuuuii...banyaknyeee....
Best kan?? Kita mungkin nak salah satu je khasiat dia...
Tapi bila amik garlic ni...
Kita dapat semuaaaa....1-16....sukanya...♥♡♥♡

Anda nak???
Jom jommm...
Murah sangat2!!!
Boleh bagi kat mak ayah sama....

INBOX SEKARANG!!


BELI BANYAK DAPAT MURAH LAGI!!! 

Projek STG 
Terpaksa Sihat 
Terpaksa Kaya & Berjaya
TQ Allah 



PERKONGSIAN DARI PENGGUNA
~ KEBERKESANAN PRODUK ~
















GARLIC PILIHAN SAYA!!!


LEBIH BERKESAN DIAMBIL BERSAMA MINERAL COFFEE @ GARAM BULUH @ LACTOLITE @ BIO EVER...

NAK TAHU CARANYA???


Sms 019 5452006 atau 
inbox facebook: Bio Ever Siti Fathimah
atau hubungi konsultan Smart Tycoon anda
utk maklumat lanjut!

~ SAYA PILIH UTK SIHAT & SLIM ~