SM & SSM AWARDS 2012
Gambar bersama biz partners @ Cikgu Apit Team!
Alhamduilillah!
Pencapaian terbaik selama saya menjalankan biz online di rumah!

Majlis Anugerah SM & SSM (Sales Manager & Senior Sales Manager) yang berlangsung di Menara PGRM, Cheras pada 8 September 2012 yang lalu memberi impak yg sangat besar buat kami, warga Smart Tycoon Group!

Selain meraikan penerima anugerah, kami turut meraikan Mentor Smart Tycoon Group kami, CDM Noorazlin Nordin, yang telah diberi penghormatan utk berucap di pentas Hai-O. Beliau bermula dari seorg yg sangat negatif (sebab dah buat beberapa kali x menjadi-jadi) kepada seorang yang merasakan semua org kena tahu potensi untuk berjaya dengan biz MLM. 

Nak tahu rahsianya?? 
Jom join kami di Smart Tycoon Group! 
Bukan sahaja utk biz malah untuk menimba ilmu yang lebih meluas yg merangkumi semua aspek kehidupan!
Insya Allah!! Inilah wajah-wajah kegembiraan Mentor saya, Mazliana Mohd Dom bersama leaders hebat dari group saya sendiri, SM Noor Alhuda Madzlan & SM Fadhilah Noor Basir.Saya berazam utk melahirkan lebih ramai leader & jutawan dari group saya utk bersama-sama terus menambah nilai kepada lebih ramai org di serata dunia.
Moga Allah tunaikan hasrat kami. Tq Allah!

Bagi anda yang ingin bersama kami di puncak kejayaan, boleh terus hubungi kami menerusi akaun facebook yang tertera utk tips & strategi terbaek STG.


KEJAYAAN ANDA KOMITMEN KAMI!


No comments:

Post a Comment