BIO VELOCITY




Bio Velocity Sleep Mate
(Pelapik Tilam Bio Velocity)



Jom dapatkan tidur yg berkualiti!
Tidur dengan mimpi indah...
BV Sleep Mate...
Menyempurnakan tidur anda...




Apa Yang Kita Lalui Setiap Hari?

Jom Tengok!





Tapi...
Gaya Hidup Masa Kini Tidak Dapat Dielakkan!







Gaya Hidup Amat Mempengaruhi Tidur Manusia!

Apakah Medan Tenaga Manusia?



Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan semangat manusia.
Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan untuk mengekalkannya dalam keadaan "sihat". Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi) yang unik kepada setiap orang. Semua tisu seperti kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri. Bioresonans bermakna mengedarkan semua frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan penyelarasan organisma yang muktamad.



Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan, penggunaan alat elektronik yang meluas, pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang dihisap telah membawa ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup. Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.

Aktiviti Harian Menyebabkan Kita Kurang Tidur!
Jom Tengok!
Bagaimana Cara Membahagikan Masa Setiap Hari?






Tidur Yang Berkualiti!
Pentingkah??





Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. 

Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar dan segar selepas bangun serta segar sepanjang hari. 



Apa Yang Berlaku Semasa Tidur?



Jom Dapatkan Tidur Berkualiti Dengan BV Sleep Mate!
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. 
Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

Apa Itu Teknologi Bio Velocity?




Tindakbalas Bio Velocity Terhadap Manusia




Keistimewaan BV Sleep Mate Dengan Tenaga Solar



Manfaat Lain BV Sleep Mate





BV Sleep Mate Untuk Rawatan Penyakit






Eksperimen BV Sleep Mate

Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate


i) Eksperimen ke atas manusia


ii) Eksperimen ke atas air pili

iii) Eksperimen ke atas tumbuhan


Jom Tengok Demo Ini!


 




Cara Penjagaan




Saiz & Cara Pemasangan



Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. 
Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam.



Antara Perubahan Yang Boleh Dirasakan Dengan BV Sleep Mate






Testimoni Pengguna BV Sleep Mate




Testimoni : Sakit kaki sembuh dalam 15 min


Murni Zuriati: aritu ade makcik tu dtg terdengkot2 kaki sakit, peluk barang tu 15 min, jap g dh bole jln btul.siap bole sujud n bgun selamba je...

Vid Vita: 
ha mmg btol... sume terpegun tgk makcik tu. makcik tu siap demo bgn dr sujud. sbb selama ni klu solat dia nak bgn tu kena menonggeng dulu. tp lps 15minit peluk bvsm.... dia bleh bgn dgn mudah xde rasa sakit...btol la fathimah... sy tgk dgn mata sendri. mmg terang jelas nyata depan mata sy. insyaAllah pasti ramai dpt kita bantu dgn bvsm ni


_________________________________________________________________


Testimoni : Tidur lebih nyenyak tanpa sakit badan & nyamuk


Sharing by Pn Intan Diana

Alhamdulillah...gembira bila mak n abah semakin suka dgn pelapik tilam ni..abah cakap dh lama dia x merasa tido senyenyak skrg..selalunya tiap2 mlm akan terjaga sbb sakit badan lah..nyamuk lah..etc...tapi skrg abah dan mak dpt merasa tido yg sgt berquality..TQ Allah kerana memberikan aku rezeki utk menghadiahkan BV Sleep Mate nie..tak sabar nk dpt utk diri sendiri punya coz stok yg sgt limited so dpt beli 1 jer dulu...
Friends i suggest u alls dptkan sleep mate nie especially kita yg berkerjaya..hanya tido yg berkualiti dpt menghilangkan stress kita...believe me u will not disappointed...


_________________________________________________________________


Testimoni : Sakit dada sembuh

Sharing by Pn Safura

Nak sharing pasal kisah ajaib yg brlaku smlm...Al kisahnya brmula masa pg tu Puya di serang sakit dada yg amat sgt...sakitnya sampai keluar air mata..terus amalkan Ilmu MMR yg mentor ajar supaya jadi "tok moh" sendiri..Puya buat "terapi air" n sapu Bio Ever rasa sakit tu makin brkurangan..tapi masih terasa...Alhamdulillah dptlah dtg program mlm tadi..masa kat program tu Puya kan dok depan sekali so pelapik tilam Bio Velocity dok betul2 depan Puya...rasa teruja sgt bila blk umah Puya dpt rasakan yg sakit dada dh hilang..bangun pagi tadi rasa sihat dan bertenaga kembali.. Tq BVSM TQ Allah..wooowww hebatnya BVSM ni..baru dok dekat dh dpt rasa kesannya..tu belom buat alas tidow ..x sabornya nk tdow lena dgn Pelapik Tilam Bio Velocity n sharing dgn kwn2..


_________________________________________________________________


Testimoni : "Anti graviti"

Sharing by Pn Aisyah

Assalammualaikum....wbt...
Bio Velocity Sleep Mate ~ Pertama sekali Tq Allah menemukan produk yang sangat AWESOME...!!! Perkongsian Hebat Consultant dari HQ pun sangat Awesome...!!!
yang bagi ramai warga ST Group dan 1 Malaysia Teruja akan Keberkesanannya yang sangat MIRACLE...!!!

Banyak sekali Customer2 pm,call dan baru cerita2 sikit walaupun belum nampak lagi dah x boleh tahan nak pakai....Ya Allah sangat dasyat sekali penangan BVSM....

Yang paling Best sekali pada saya adalah "ANTI GRAVITI "....wuuuhhhaiiii...!!! Tuhan sajer lah yang tahu bertapa BESTnya akan keberkesananya pd diri saya dan keluarga...(^_^)...TQ Allah...


_________________________________________________________________


Testimoni : Wrinkle berkurang, lekuk berkurang, muka V-shape serta cerah & kurang berminyak





_________________________________________________________________


Testimoni : Sakit kepala hilang dlm 5min

Sharing by Pn Nor Azila

smlm sakit kepala tapi dtg jugak la pasal dah ajak bizzz partner baru (adik ipar aka kwn pej lame CDm Lin) ...jadinye sampi jek dah penuh jadinye duduk lah kat are belakang2... sakit kepala sesangat tadi tetibe ilang rase tadi satu hari punyelah sakit mkn ubat dah, sapu be dah rase reda jek sikit...tapi mase duduk tu dlm 5minit terus bdenyut2 tu ilang totally.. pandang kiri kanan baru perasan DSM cikgu Kintan kat kerusi blkang tengah dok memeluk sleep mat tu.. dlm hati patut lah.... Wah AURA BIO VELOCITY SLEEP MATE ni mmg terbamboooommmmm..dengan hanye org kat area kite jek yg gune kite dah terasa auranye..... Jadinye moral of the story ape jadi satu Sleep Mate mesti nak kene ade kat rumah dan setiap keluarga paling kurang mesti ade satu...


_________________________________________________________________


Testimoni : Sakit kepala, lenguh-lenguh, sakit tumit & simpul biawak sembuh, ; tidur lebih berkualiti

Sharing by Pn Norlidah

Tahniah kepada semua yang hadir ke Preview Pelapik Tilam Bertenaga Bio Velocity malam tadi ! Mmg ble kebabooommmmmm BVSM ni..

Tetiba saya terpanggil plak nak berkongsi testimoni ttg Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) ni..mmg lps guna BVSM ni byk kesan yg saya dpt..antaranya sakit kepala, lenguh2, sakit tumit lps bergerak seharian..semua settle keesokan paginya..
Tidur pula mmg sgt nyenyak..kata org dpt tidur yg berkualiti..walaupun tidur tak sampai 5 jam pun rasa sgt puas bila bangun confirm rasa segar & bertenaga je..aura pun makin positif..

TERKINII...pg td masa bgun tido saya hampir2 nak kena simpul biawak a.k.a ular2..biasanya saya akan pegang betis & gerak2kan jari kaki..namun masih akan rasa sakit di bghn betis..tp amazingggg nye pg td saya ntah mcmana ble gosok2kan betis kat BVSM ni..2/3 kali gosok je..sakit trs hilang..ajaib sungguh..sgt cepat tindakbalasnya..

Sangat rugi kalau dah tau ttg BVSM ni tp x dptkannya..woooo besssssssst glerrr..

********************************************************





Daripada Jabir bin Abdullah dari Nabi s.a.w sabdanya:

"Tiap-tiap penyakit itu(ada) ubatnya. Apabila menepati ubat terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah dengan izin Allah"

(Riwayat Muslim dan Ahmad)




Ingin dapatkan Bio Velocity Sleep Mate utk yg tersayang??
Jom book sekarang!
Sms 019 5452006 atau 
inbox facebook: Bio Ever Siti Fathimah
atau hubungi konsultan Smart Tycoon anda
utk maklumat lanjut!


No comments:

Post a Comment

Post a Comment