Saturday, 28 September 2013

FROM KOREA WITH LOVE!!


Satu-satunya masjid di Seoul!!


Sempat singgah solat Zohor kat sini...
Cantik kan...


Blue House....


Tak boleh masuk pun...
Tapi pemandangan kat sini tersangat hijau!!


Bandar Seoul...


Teksi pun pakai kereta mewah...
Sebab kereta kat sini separuh harga dari kereta kat Msia!!
Bestnyaaa....


Restoran halal!


Banyak sangat2 restoran halal kat sini...
Kenyang perut!
Alhamdulillah ^_^

Lotte World Theme Park!!



Tempat yang sangat best utk bawak family....
Sangat enjoyyyy!!

5 Stars Hotel!!


Sangat selesa...
Semua adaaaa...
Dah penat berjalan memang sedap landing! ;)

Gyeongbokgung Palace


Ni la tempat artis korea shooting drama! hihi...

Han River Cruise!! 


2 kali pusing nak cruise ni tau!
Singgah amik makanan yg xcukup...
Dapatla makan bnyk sedap2 atas kapal besarrrr....hehe...

Teknologi Korea!!


Salah satu antara yg terbaik!!
Boleh tgk bunga yg kuncup dalam gambar tu berkembang...
Letak je screen dia depan gambar tu...
Berkembang perlahan2 menjadi mekar! :D


Artis Korea pun adaaa...


Salah satu show yg best masa dinner meraikan achivers Hai-o...
Memang best...
Enjoy sambil makan2...hehe...


Tula antara yg menarik masa gi Korea hari tu...
Belum masuk bab shopping lagi....hihi...
Sape nak gi???
Jom bersama saya!! 
Semuanya FREE!! ^_^



No comments:

Post a Comment